Skip Sidebar

Buitenplaats Molenwei

Club, vereniging of andere

Over ons

Natuur- en recreatieboerderij Buitenplaats Molenwei hecht waarde aan een toekomstbestendig platteland wat toegankelijk is voor een breed publiek. Samen met jou streven we naar het behoud van het ...

Deel

Bouw mee aan de Boerderij van de toekomst

Taak
Stompwijkseweg 27, 2266 GC Leidschendam, Nederland
Deze klus is verlopen Je kan hier andere klussen vinden.15 plaatsen over.
Klus Delen
Buitenplaats Molenwei
#28787
Scan me of ga naar www.campagnes.zelfdoeninzh.nl/o/Buitenplaats-Molenwei/klussen/Bouw-mee-aan-de-Boerderij-van-de-toekomst/28787 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help Vicky van der Krogt met haar boerderij om stadsmensen met de natuur te verbinden door het bedenken van leuke activiteiten en dit gezamenlijk uit te voeren!

Uitgebreide omschrijving

Achtergrond boerderij Molenwei

De boerderij was van oorsprong een melkveehouderij en sinds 2004 is daar dankzij Vicky van der Krogt verandering in gekomen. Met veel inspanning probeert Vicky de boerderijen in het weidegebied te verbinden met de stad. Zodat zowel de natuur als de directe omgeving hier baat bij heeft.


Huidige ontwikkelingen

Zo zijn er op de boerderij verschillende creatieve ruimtes waar workshops, voorstellingen en exposities gehouden kunnen worden. Kan je lokale producten van de boeren uit de buurt kopen. Is er een Tiny Forest gepland, een bijenhotel gebouwd, kan je er kamperen in de zomer en is er nog veel meer te beleven.


Wat we gaan doen

  • 09:30 - 10:00 Inloop, koffie & thee
  • 10:00 - 10:30 Visie & rondleiding van Molenwei
  • 10:30 - 12:30 Inspiratiesessie + brainstorm
  • 12:30 - 13:00 Lunch
  • 13:00 - 15:00 Ideeën uitwerken
  • 15:00 - 15:30 Afsluiting van de dag


Wie wij zoeken

Zit jij vol ideeën hoe Vicky met haar boerderij nog meer mensen uit de stad kan verbinden met de natuur? Woon jij toevallig in de buurt van Leidschendam-Voorburg en lijkt je het leuk om een keer in de zoveel tijd mee te helpen aan de boerderij van de toekomst? Meld je dan snel aan!

Hoe kom ik er?

Deze klus is verlopen Je kan hier andere klussen vinden.15 plaatsen over.
Klus Delen
Vrijwilligerswerk in Leidschendam > Leidschendam Klussen > Buitenplaats Molenwei > Bouw mee aan de Boerderij van de toekomst

Over Buitenplaats Molenwei

Natuur- en recreatieboerderij Buitenplaats Molenwei hecht waarde aan een toekomstbestendig platteland wat toegankelijk is voor een breed publiek. Samen met jou streven we naar het behoud van het agrarisch erfgoed, versterking van de natuur, vitale programma’s voor jong en oud en een community die de verantwoordelijkheid wil nemen voor een duurzame toekomst.