Skip Sidebar

Camping Zonnehoeve

Sociale Onderneming

Over ons

Op Camping Zonnehoeve overnacht je midden in de natuur. Lekker ravotten en genieten van de frisse lucht. Je slaapt onder de fruitbomen en je plukt je eigen maaltijd in de kruidentuin en het voedselbos ...

Deel

Herstel de muur, vol met natuur!

Project (Tijdelijk) · Start vanaf 7 nov 2020
Tussenweg 9, 3227 CH Oudenhoorn, Nederland
Natuur & Milieu
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze klus. Je kan hier andere klussen vinden.10 plaatsen over.
Klus Delen
Camping Zonnehoeve
#28720
Scan me of ga naar www.campagnes.zelfdoeninzh.nl/o/Camping-de-Zonnehoeve/klussen/Herstel-de-muur-vol-met-natuur/28720 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

WEGENS CORONA UITGESTELD NAAR VOORJAAR 2021 Herstel samen met een gezellig team de naturewall op Camping Zonnehoeve.

Uitgebreide omschrijving

WEGENS CORONA UITGESTELD NAAR VOORJAAR 2021


Op camping Zonnehoeve is er een en al natuur en een voedselbos. Vandaar ook de naturewall aan de rand van de camping. Deze is bedoeld als een thuis voor insecten en kleine dieren, ze houden namelijk de lokale ecosysteem in stand. Ze trekken meer vogels aan, maar bevruchten ook de planten en fruitbomen die je overal terug vindt op de camping. Maar deze naturewall is een beetje in verval geraakt en er groeien nu planten die daar niet horen. Stroop daarom de mouwen op en help mee om de natuurbeleving op de camping terug te brengen! Geen zorgen, je hebt geen voorkennis nodig.


Door dit event in het voedselbos van de camping, is dit jouw ultieme kans om te leren hoe je zelf een moestuin(tje) kunt aanleggen en het verzorgen van fruitbomen. Van huidige vrijwilligers krijg je alles te leren wat je wilt weten. Ook kunnen er deze dagen workshops georganiseerd worden (onder voorbehoud).


Er worden deze dagen een vegetarische en biologische lunch en diner geserveerd! Op zondag bakken we met zijn allen brood op het kampvuur.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze klus. Je kan hier andere klussen vinden.10 plaatsen over.
Klus Delen

Over Camping Zonnehoeve

Op Camping Zonnehoeve overnacht je midden in de natuur. Lekker ravotten en genieten van de frisse lucht. Je slaapt onder de fruitbomen en je plukt je eigen maaltijd in de kruidentuin en het voedselbos. De sfeer is altijd mega gezellig, jong en oud komen hier samen en regelmatig worden er eet-avonden gehouden. Je handen uit de mouwen steken in dit voedselbos is dan ook altijd een feestje!