Skip Sidebar

Camping Zonnehoeve

Sociale Onderneming

Over ons

Op Camping Zonnehoeve overnacht je midden in de natuur. Lekker ravotten en genieten van de frisse lucht. Je slaapt onder de fruitbomen en je plukt je eigen maaltijd in de kruidentuin en het voedselbos ...

Deel

Laat het voedselbos groeien

Taak · 4–8 uur
Tussenweg 9, 3227 CH Oudenhoorn, Nederland
Natuur & Milieu
Deze klus is verlopen Je kan hier andere klussen vinden.10 plaatsen over.
Klus Delen
Camping Zonnehoeve
#28849
Scan me of ga naar www.campagnes.zelfdoeninzh.nl/o/Camping-de-Zonnehoeve/klussen/Laat-het-voedselbos-groeien/28849 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

WEGENS CORONA UITGESTELD NAAR VOORJAAR 2021 Help mee bomen in het voedselbos te verplaatsen, zodat ze beter kunnen groeien.

Uitgebreide omschrijving

WEGENS CORONA UITGESTELD NAAR VOORJAAR 2021


Het voedselbos van Camping Zonnehoeve is een prachtige plek voor biodiversiteit in de polder van omgevig Voorne-Putten. Hier groeit het voedselbos waar de mensen uit de omgeving, en natuurlijk de gasten van Camping Zonnehoeve, zelf hun maaltijd kunnen plukken. Er staan verschillende fruit- en notenbomen. Maar op dit moment staan ze te dicht bij elkaar. Kom gezellig meehelpen om deze bomen goed te laten groeien en ze een nieuwe plek te geven!


Door dit event in het voedselbos van de camping, is dit jouw ultieme kans om te leren hoe je zelf een moestuin(tje) kunt aanleggen en het verzorgen van fruitbomen. Van huidige vrijwilligers krijg je alles te leren wat je wilt weten. Ook kunnen er deze dagen workshops georganiseerd worden (onder voorbehoud).


Er worden deze dagen een vegetarische en biologische lunch en diner geserveerd! Op zondag bakken we met zijn allen brood op het kampvuur.


Dagprogramma:

10.00 - 10.30 Inloop

10.30 - 11.00 Kennismaking en uitleg natuurklus

11.00 - 12.30 Aan de slag!

12.30 - 13.30 Lunch (biologisch en vega)

13.30 - 16.30 Afronden natuurklus

16.30 - 17.00 (16.00 op zondag) Afsluiting

Hoe kom ik er?

Deze klus is verlopen Je kan hier andere klussen vinden.10 plaatsen over.
Klus Delen

Over Camping Zonnehoeve

Op Camping Zonnehoeve overnacht je midden in de natuur. Lekker ravotten en genieten van de frisse lucht. Je slaapt onder de fruitbomen en je plukt je eigen maaltijd in de kruidentuin en het voedselbos. De sfeer is altijd mega gezellig, jong en oud komen hier samen en regelmatig worden er eet-avonden gehouden. Je handen uit de mouwen steken in dit voedselbos is dan ook altijd een feestje!