Skip Sidebar

Camping Zonnehoeve

Sociale Onderneming

Over ons

Op Camping Zonnehoeve overnacht je midden in de natuur. Lekker ravotten en genieten van de frisse lucht. Je slaapt onder de fruitbomen en je plukt je eigen maaltijd in de kruidentuin en het voedselbos ...

Deel

Will(g)en planten? Maak van het voedselbos een groter bos!

Project (Tijdelijk) · Start vanaf 7 nov 2020
Tussenweg 9, 3227 CH Oudenhoorn, Nederland
Natuur & Milieu
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze klus. Je kan hier andere klussen vinden.10 plaatsen over.
Klus Delen
Camping Zonnehoeve
#28719
Scan me of ga naar www.campagnes.zelfdoeninzh.nl/o/Camping-de-Zonnehoeve/klussen/Willgen-planten-Maak-van-het-voedselbos-een-groter-bos/28719 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

WEGENS CORONA UITGESTELD NAAR 2021 Breid samen met ons het voedselbos uit en kom gezellig mee wilgen planten! Zo creëeren we een nog grotere natuurbeleving.

Uitgebreide omschrijving

WEGENS CORONA UITGESTELD NAAR VOORJAAR 2021


Het prachtige voedselbos bij camping Zonnehoeve grenst nu aan een open veld. Om er nog meer een bos-feeling van te maken (en daarmee ook het zicht te blokkeren op schuren) kunnen er een boel wilgen geplant worden. Hiermee zal ook de biodiversiteit op deze natuurcamping verhoogd worden, aangezien veel vogels deze bomen gebruiken als broedplek. In het voorjaar zal zowel de natuur, als de campinggasten, hier kunnen genieten van zangvogels, dankzij jouw werk! Geen zorgen, je hebt geen voorkennis nodig.


Door dit event in het voedselbos van de camping, is dit jouw ultieme kans om te leren hoe je zelf een moestuin(tje) kunt aanleggen en het verzorgen van fruitbomen. Van huidige vrijwilligers krijg je alles te leren wat je wilt weten. Ook kunnen er deze dagen workshops georganiseerd worden (onder voorbehoud).


Er worden deze dagen een vegetarische en biologische lunch en diner geserveerd! Op zondag bakken we met zijn allen brood op het kampvuur.


Dagprogramma:

10.00 - 10.30 Inloop

10.30 - 11.00 Kennismaking en uitleg natuurklus

11.00 - 12.30 Aan de slag!

12.30 - 13.30 Lunch (biologisch en vega)

13.30 - 16.30 Afronden natuurklus

16.30 - 17.00 (16.00 op zondag) Afsluiting

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze klus. Je kan hier andere klussen vinden.10 plaatsen over.
Klus Delen
Vrijwilligerswerk in Oudenhoorn > Oudenhoorn Klussen > Camping Zonnehoeve > Will(g)en planten? Maak van het voedselbos een groter bos!

Over Camping Zonnehoeve

Op Camping Zonnehoeve overnacht je midden in de natuur. Lekker ravotten en genieten van de frisse lucht. Je slaapt onder de fruitbomen en je plukt je eigen maaltijd in de kruidentuin en het voedselbos. De sfeer is altijd mega gezellig, jong en oud komen hier samen en regelmatig worden er eet-avonden gehouden. Je handen uit de mouwen steken in dit voedselbos is dan ook altijd een feestje!