Skip Sidebar

Over ons

Het Bewaarde Land is een natuurbelevingsprogramma voor leerlingen van groep 5 en 6 van het basisonderwijs. De begeleiders van het Bewaarde Land trekken met de kinderen natuurgebied Meijendel in ...

Deel

Leer de magie van de natuur!

Event · 5 jun 2021, 09:45 - 14:30
Meijendelseweg 36, 2243 GN Wassenaar, Nederland
Natuur & MilieuKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze klus. Je kan hier andere klussen vinden.12 plaatsen over.
Klus Delen
Het Bewaarde Land Meijendel
#39824
Scan me of ga naar www.campagnes.zelfdoeninzh.nl/o/Het-Bewaarde-Land-Meijendel/klussen/Leer-de-magie-van-de-natuur/39824 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Leer meer over natuureducatie voor kinderen in Het Bewaarde Land. Wie weet schuilt er een ware natuurbegeleider in jou!

Uitgebreide omschrijving

Leer jij graag nieuwe dingen over de natuur? En geef je jouw (natuur)kennis ook graag door aan kinderen? Dan is een ervaardag bij het Bewaarde Land Meijendel iets voor jou! Het Bewaarde Land is een natuurbelevingsprogramma voor leerlingen van groep 5 en 6 van het basisonderwijs. De begeleiders van het Bewaarde Land trekken met de kinderen natuurgebied Meijendel in. Zo ontwikkelen ze zorg, respect en liefde voor de natuur.


Hoe kun je ons helpen?

Tijdens de Nature Impact Days kan jij een handje helpen bij Het Bewaarde Land. In het natuurgebied krijg je een trainingssessie over natuureducatie. Daarnaast help je de prachtige duinbossen opgeruimd te houden.

 

De training brengt jou vaardigheden bij die nodig zijn om kinderen te begeleiden. Je leert de spelletjes en activiteiten die in het bewaarde land worden gebruikt: onder andere veilig boomklimmen, een zintuigen-pad uitzetten en soep maken van wilde kruiden. Laat het kind in je los en ervaar de natuur!

 

Deze natuurklus is geheel vrijblijvend en wordt georganiseerd door de vrijwilligers van Het Bewaarde Land. Laat je betoveren in Het Bewaarde Land tijdens de Nature Impact Days… en als de betovering je daarna niet meer loslaat, zou jij zomaar het volgende lid kunnen zijn van het natuureducatieteam.


Programma

·       9.45 verzamelen bij pannenkoekenboerderij

·       10.00 welkom

·       tot 12.00 op pad door het bewaarde land

·       12.00 tot 12.30 tijd voor lunch

·       12.30 tot 14.00 op pad door het bewaarde land

·       14.00 tot 14.30 afsluiting


Hoe kom ik er?

We verzamelen bij de pannenkoekenboerderij op het parkeerterrein. Als je met het OV komt stap je uit bij bushalte de Kievit in Wassenaar. Je kan in Meijendel gratis parkeren en er is genoeg plek om fietsen te stallen. Routebeschrijving vind je op de site van het Bewaarde Land.

Hoe kom ik er?

Als je met het OV komt stap je uit bij bushalte de Kievit in Wassenaar. Je kan in Meijendel gratis parkeren en er is genoeg plek om fietsen te stallen.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze klus. Je kan hier andere klussen vinden.12 plaatsen over.
Klus Delen

Over Het Bewaarde Land Meijendel

Het Bewaarde Land is een natuurbelevingsprogramma voor leerlingen van groep 5 en 6 van het basisonderwijs. De begeleiders van het Bewaarde Land trekken met de kinderen natuurgebied Meijendel in. Zo ontwikkelen ze zorg, respect en liefde voor de natuur.