Skip Sidebar

Over ons

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Niet alleen in ...

Deel

Elke vogel telt!

Event · 27 aug 2022, 09:00 - 13:00
Rijksstraatweg 127, 2645 BS Delfgauw, Nederland
Natuur & Milieu
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze klus.
Klus Delen
Natuurmonumenten
#54678
Scan me of ga naar www.campagnes.zelfdoeninzh.nl/o/Natuurmonumenten2/klussen/Elke-vogel-telt/54678 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help mee bij het vogelreservaat Ackerdijkse Plassen..

Uitgebreide omschrijving

Ook bij de Ackerdijkse Plassen, gelegen tussen Rotterdam en Delft, kun je aan de slag. Het is een belangrijk vogelgebied in Nederland dat, ondanks de druk van de Randstad, ruimte biedt aan veel bijzondere vogels. Zo is er ruimte voor weidevogels als de grutto en de tureluur, maar ook de blauwborst en de rietzanger brengen er hun jongen groot. Het beheer van het afgesloten gebied wordt deels gedaan door een groep enthousiaste vrijwilligers.


Vind jij het leuk om op deze unieke locatie een dag de handen uit de mouwen te steken? Op zaterdag 27 augustus heb je de kans! Tijdens de werkdag zullen we je ook meer vertellen over het gebied. Wat we precies gaan doen, is op dit moment nog niet bekend, maar reken op een prachtige ervaring! De klus begint om 9.00 en rond 13.00 sluiten we af met een lekker broodje. Doe jij mee? Meld je dan snel aan!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze klus.
Klus Delen

Over Natuurmonumenten

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Niet alleen in de gebieden die wij beheren, maar ook daarbuiten. Want we gaan een stap verder. Op een manier die past bij het Nederland van nu. Natuurmonumenten vraagt alle Nederlanders om samen nieuwe natuur te maken, te verzorgen en te beschermen.