Skip Sidebar

Over ons

Stichting Natuurstad Rotterdam stimuleert duurzaam denken en handelen door middel van recreatie, educatie en participatie. Op onze 8 bijzondere kinderboerderijen en 14 inspirerende (school)tuinen ...

Deel

Natuurstad Rotterdam, De Blijde Wei

Event · 7 nov 2020, 09:00 - 16:00
Bergse Linker Rottekade 435, 3069 LV Rotterdam, Nederland
DierenwelzijnNatuur & Milieu
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze klus. Je kan hier andere klussen vinden.15 plaatsen over.
Klus Delen
Natuurstad Rotterdam
#28794
Scan me of ga naar www.campagnes.zelfdoeninzh.nl/o/Natuurstad-Rotterdam/klussen/Natuurstad-Rotterdam-De-Blijde-Wei/28794 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help op de boerderij en leer hoe je kan overleven in de natuur!

Uitgebreide omschrijving

Op de boerderij De Blijde Wei zullen er verschillende groene klussen te doen zijn. Denk aan het knotten van wilgen om de biodiversiteit te stimuleren, aan het opknappen van de eendenkooi, en het verzorgen van een kruidentuin. Daarnaast zal er een workshop 'Overleven in de natuur' verzorgd worden.


De Blijde Wei is de hoofdlocatie van de algemene Natuurwerkdag in Zuid-Holland, en daarom zal de feestelijke opening hier ook plaatsvinden.

Hoe kom ik er?

Kom je met de auto? Navigeer naar 'Kikkerpad' en parkeer bij de witte kip. Je kunt vervolgens het pad afwandelen naar De Blijde Wei.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze klus. Je kan hier andere klussen vinden.15 plaatsen over.
Klus Delen

Over Natuurstad Rotterdam

Stichting Natuurstad Rotterdam stimuleert duurzaam denken en handelen door middel van recreatie, educatie en participatie. Op onze 8 bijzondere kinderboerderijen en 14 inspirerende (school)tuinen ontdekken en leren bezoekers, jong en oud, alles over de natuur, het milieu en duurzaamheid.