Skip Navigation

Plukhof

Non-profit

Over ons

de Plukhof is een levend, bloeiend, zoemend en plukbaar, idee van Geerten Ten Bosch en Marleen Oud, die de (kunst)opdracht voor een eerbetoon aan de Dochters van Dordrecht wonnen en zorgt voor meer ...

Natuur & MilieuKunst & CultuurZorg & Welzijn
Deel

Bouwklus

Een dag · Flexibel
Nassauweg 200, 3314 JR Dordrecht, Nederland
Natuur & MilieuKunst & CultuurZorg & Welzijn
Deze event is verlopen7 plaatsen over.
#28698
Scan me of ga naar www.campagnes.zelfdoeninzh.nl/o/Plukhof/events/Bouwklus/28698 om je aan te melden
SamenvattingKom naar buiten en help mee met bouwen en onderhouden van de plukhof
Uitgebreide omschrijving

Hou je van sporten en actief bezig zijn dan kan dat ook buiten. Met deze werkzaamheden zetten we onze energie in om grafzerken te hakken, nieuwe compost pakken te zagen/timmeren en repareren van informatieborden.


Samen met jou zorgen we ervoor dat bezoekers van de Plukhof kunnen blijven genieten

Hoe kom ik er?
Over Plukhof
de Plukhof is een levend, bloeiend, zoemend en plukbaar, idee van Geerten Ten Bosch en Marleen Oud, die de (kunst)opdracht voor een eerbetoon aan de Dochters van Dordrecht wonnen en zorgt voor meer groen en biodiversiteit.
Stel je deze stad voor die gonst, bromt, snort en fladdert. Af en aan vliegende bijen, zweefvliegen, vlinders, torretjes en andere insecten. Op verwaarloosde en braakliggende stukjes grond groeien bloemen in alle soorten en maten: papaver en akelei, korenbloem, komkommerkruid en vrouwenmantel. Judaspenning en een enkele boom ter nagedachtenis aan de ons oudst bekende vrouwen. Een blijvende herinnering aan al die vrouwen die voor de stad belangrijk zijn of zijn geweest. Door hun gedachtegoed symbolisch te koppelen aan evenzoveel bloemen, blazen we ze (nieuw) leven in. Pluk jezelf een bosje bijzondere Dochters en schik daden en verhalen in een vaas.
·
Deze event is verlopen7 plaatsen over.
#28698
Scan me of ga naar www.campagnes.zelfdoeninzh.nl/o/Plukhof/events/Bouwklus/28698 om je aan te melden