Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een groen jongerennetwerk in Zoetermeer, voor jongeren in Zoetermeer en nabije omgeving. Green Impact Network is het initiatief van Yoeri Groot, Dieuwke Slump en Lisanne van Oosterhoud ...

Deel

Over Green Impact Network

Wij zijn een groen jongerennetwerk in Zoetermeer, voor jongeren in Zoetermeer en nabije omgeving. Green Impact Network is het initiatief van Yoeri Groot, Dieuwke Slump en Lisanne van Oosterhoud. We leerden elkaar kennen via perenboomgaard 'De Hof van Seghwaert'. Het idee om een netwerk te starten kwam voort uit het gevoel dat er wel jongeren en jongvolwassenen zijn die impact willen maken op het gebied van groen, maar dat die jongeren elkaar en de verschillende groene plekken in Zoetermeer niet altijd weten te vinden. Het streven van het netwerk is dan ook om het voor jongeren leuk en gemakkelijk te maken om een bijdrage te leveren aan het versterken van een groene en duurzame leefomgeving. Dit willen we zo laagdrempelig mogelijk houden, zodat het ook mogelijk is om de ene dag te bedenken dat je iets wil doen, en de volgende dag voor een paar uurtjes ergens aan de slag te kunnen gaan. Daarnaast willen we een platform vormen waarop onder meer groene vacatures gedeeld kunnen worden, jongeren elkaar kunnen bereiken en inspireren en samen manieren vinden om samen te werken met de gemeente en andere instanties om Zoetermeer te vergroenen en verduurzamen. Er is inmiddels een appgroep waar verschillende jongeren aan verbonden zijn en we hebben een vaste 'werkdag' bij De Hof van Seghwaert op elke 1e zaterdag van de maand. Voel je vrij om eens langs te komen om kennis te maken en te helpen in De Hof (of alleen even te kijken).

Interesse? Meer weten? Mail ons (greenimpactnetwork@gmail.com) of stuur een berichtje via Instagram (@greenimpactnetwork).

Foto's