Maak kennis met ons team

Wij zijn een team van 7 jongeren tussen de 20 en 30 jaar die allemaal enthousiast zijn over de natuur.

Wij bedenken en organiseren samen met 18 locaties online- en offline events waar jongeren een positieve impact kunnen maken op de natuur! Lees hieronder meer over ons.


Denk je graag met ons mee of wil je meer enthousiaste "groene" jongeren leren kennen?

Green team

Anne Smits

Als klein kind was ik al echt een van die natuurkinderen. Je kent ze wel: altijd in de bosjes op jacht naar beestjes. En als ik niet naar buiten kon, zat ik met mijn neus in een natuurgids. Dat ik later biologie ben gaan studeren komt dus niet als een verrassing.


Mijn enthousiasme voor de natuur is de laatste jaren alleen maar groter geworden. Ik word enorm gelukkig van elk moment buiten. Het voelt als een voorrecht om al dat moois te kunnen ervaren.


Ik wil mijn passie nu graag gebruiken om anderen ook van de natuur te laten genieten. Samen is er nog zoveel te ontdekken!

Annika Wijkhuisen

Ik ben opgegroeid in de omgeving van de Kennemerduinen en woon nu opnieuw naast de duinen, maar dan die van Den Haag. Natuur geeft me rust en inspiratie. Na een tijdje in Zweden te hebben gewoond en gewerkt op verschillende boerderijen besef ik nog meer hoe belangrijk het voor me is om veel buiten te zijn.


Alleen al in Nederland zijn er zoveel mooie en verschillende natuurgebieden! Maar ook op mijn kleine stadsbalkon vol bloemen en planten ervaar ik het geluk van groen om me heen. Ik wil me dan ook graag inzetten om de natuur te behouden en te herstellen. Want dat is naast heel erg nodig ook heel erg leuk om te doen, zoals we laten zien tijdens de Nature Impact Days!

Esther Schuurmans

Ik ben een economie studente die graag tijd en energie wil steken in de natuur en duurzaamheid.

Ik heb het afgelopen jaar mijn liefde voor de natuur pas echt ontdekt, mede door alle natuurdocumentaire series op Netflix, maar ook door de vele wandelingen in de buitenlucht.


Met het oog op de toekomst wil ik graag in actie komen om klimaatverandering tegen te gaan. Door de Nature Impact Days te organiseren kan ik een steentje bijdragen en hopelijk anderen motiveren dit ook te doen!

Naomi Kroon

Ik word blij van ongeveer alle onderwerpen die met natuur en duurzaamheid te maken hebben. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om in mijn dagelijks leven bezig te zijn met duurzame keuzes, wat betreft bijvoorbeeld mijn boodschappen, persoonlijke verzorging en afval verminderen/recyclen. Daarnaast ga ik ga graag wandelen/fietsen/kamperen in de wilde natuur van bijvoorbeeld Zweden of Noorwegen, maar kan ik alle mooie natuur die Nederland te bieden heeft ook zeer waarderen.


Maar de waarde van natuur zit niet alleen in het recreatieve gedeelte, het is essentieel voor ons als mens op vlakken zoals voedsel, klimaat, biodiversiteit, gezondheid en veiligheid/vrede. De combinatie van interesse in natuur en het gevoel van urgentie voor de bescherming van natuur komt perfect samen in de Nature Impact Days. 

Ragna Hoogenboom

Zodra het zonnetje begint te schijnen wil ik naar buiten, de natuur in. Dat is als stadsmeisje in Utrecht soms een uitdaging maar ik ken mijn plekjes. Als student biologie kan ik me dagelijks bezighouden met natuur. Gelukkig krijg ik er niet genoeg van, het liefst zou ik de hele dag rondstruinen door het bos en over het strand.


Als jij ook de natuur wilt beleven en tegelijk bijdragen aan de biodiversiteit en het milieu zijn de Nature Impact Days iets voor jou!

Els Snijder

Ik woon in Sanpoort-Zuid, vlak bij Haarlem en ben het liefst elke dag buiten. Ik ga graag spontane weekendjes kamperen en mijn vakanties zijn het liefst midden in de wildernis. Ik ben blij dat ik mij kan inzetten voor de natuur door in het team van de Nature Impact Days te zitten.


Jij kan je ook inzetten tijdens de NID. Naast dat je meer over de natuur komt te weten, leer je waarschijnlijk ook andere natuurliefhebbers kennen. Weet jij welke natuurorganisaties er bij jou in de buurt zijn? Ik hoop dat ik je ooit tegenkom tijdens een leuke natuurklus! 

Sytske van der Laan

Hoi! Ik ben een echte waterrat en sportfanaat. Het liefst lig ik in het zwembad of de zee, of loop ik een lange wandeling met mijn twee labradors door de natuur. Natuur geeft mij altijd positieve energie.


Het onderwerp duurzaamheid in combinatie met management sprak mij na het schrijven van mijn scriptie zo aan dat ik komende september de master ‘Governance of Sustainability’ begin aan de Universiteit Leiden.


Als je twijfelt over wat jij als individu kan betekenen voor de natuur is het aansluiten bij de Nature Impact Days de perfecte eerste stap. De tijd voor de natuur als prioriteit is nu!