Maak kennis met ons team

Dit zijn de groene trainees die zich inzetten voor de Nature Impact Days 2022.

Femke

Op de foto zie je mij genieten in de prachtige duinen van Wassenaar. Ikzelf kom uit Noordwijk en woon dichtbij duin en strand waar ik dan ook vaak te vinden ben. Van hele dagen in het bos en duin zijn krijg ik enorm veel energie en inspiratie, tegelijkertijd geeft het ook rust. De natuur brengt zoveel moois! Daarom wil ik mij hier ook graag voor inzetten: meer mensen laten zien hoe prachtig de natuur is en daarnaast ook de biodiversiteit boosten.

Dat vind ik heel belangrijk en is ook super leuk om te doen, dit zal je zien tijdens de Nature Impact Days!

Hannah

Ik ben opgegroeid in Holten, vlak bij de Sallandse Heuvelrug. Een prachtig natuurgebied om te wandelen en te fietsen, wat ik daar ook graag deed. Ik woon nu in Utrecht, waarvandaan ik nog steeds probeer natuur op te zoeken. Vroeger nam ik natuur als vanzelfsprekend aan; iets dat er gewoon is om van te genieten. Maar ik heb geleerd dat ook de natuur bescherming nodig heeft. Daarom vind ik duurzaamheid en natuurbehoud erg belangrijk. Tijdens de Nature Impact Days gaan we ons inzetten voor de natuur met leuke en inspirerende klussen!

Ellen

Als kind groeide ik op in een dorpje in Twente, waar ik het liefst buiten was. Langs de beek, in het bos en in de maisvelden. Daar kon je me vinden als ik aan het spelen was. Door veel in de natuur te zijn, werd het belangrijk voor me om er goed voor te zorgen. Het buiten zijn geeft me energie en brengt me in balans. Nog steeds struin ik graag door de natuur, ik ontdek graag nieuwe paadjes en ben niet bang om te verdwalen. 

Ik leer nu kinderen om spelenderwijs de natuur te ontdekken. Daarnaast hoop ik met dit traineeship om ook jongeren te betrekken bij natuurbescherming. Door ze kennis te laten maken met groen vrijwilligerswerk op verschillende mooie plekken in Zuid-Holland!