Maak kennis met ons team

Wij zijn een team van 12 jongeren tussen de 20 en 30 jaar die allemaal enthousiast zijn over de natuur.

Wij bedenken en organiseren samen met 20 locaties online- en offline events waar jongeren een positieve impact kunnen maken op de natuur! Lees hieronder meer over ons.


Denk je graag met ons mee of wil je meer enthousiaste "groene" jongeren leren kennen?

Green team

Yoeri Groot

Ik woon in Zoetermeer en ik ben helemaal wild van de natuur en alles wat er in leeft. Er is niets wat mij gelukkiger maakt.


Ik geniet het meest van unieke natuur en wildlife in verre landen. Maar ook in Nederland kijk ik m’n ogen uit, zoals in de Veluwe en de Balij.


Ik heb mezelf voorgenomen mij meer te verdiepen en in te zetten voor de natuur. Zo vind je hier genoeg locaties die onze hulp kunnen gebruiken. Wat houdt jou nog tegen?

Josephine Bosch

Ik heb net de master ‘Global Business & Sustainability’ afgerond. Ik kom uit Brabant, en was altijd omringd door natuur.


Ik hou van kamperen en wandelen in de natuur. En ik waag zo nu en dan een poging om mijn eigen groenten en kruiden te tuinieren.


Er zijn vele redenen om mee te doen aan de Nature Impact Days; je bent lekker actief bezig, je leert veel en je maakt een positief verschil!

Joost van Heiningen

Hier een natuurfreak in hart en nieren. Ik ben opgegroeid in het Maas en Waal en kwam daarom altijd thuis met vies kleding door het ravotten in rivierklei.


Voor mijn werk ben ik ook graag in de natuur te vinden. Daarom zit ik nu ook in het organisatieteam van de Nature Impact Days.


Ben jij ook niet bang om een beetje vies te worden? En wil je graag over de natuur leren? Doe dan mee!

Willemijn Naaijer

Ik ben een vrolijk persoon met een liefde voor dieren. Ik ben opgegroeid op een boerderij en hou van de ruimte.


Ik vind de natuur geweldig, omdat het je kan verrassen. Nu in de herfst heb je prachtige paddenstoelen en roofvogels op zoek naar een prooi.


Ik raad het iedereen aan om ook de natuur in te gaan en je te laten verrassen met Nature Impact Days!

Annelies de Witte

Mijn liefde voor de natuur is ontstaan op Terschelling, waar ik al mijn hele leven lang geregeld kom en gewerkt heb in een strandtent.


Het groen, de rust en de zilte zeelucht: de liefde voor het eiland en de natuur zie je bij zowel de eilanders als de badgasten. Dat zou ik bij meer natuurgebieden willen zien.


Nature Impact Days is dan ook de kans om samen voor de natuur te zorgen! Maar ook om je hoofd leeg te maken en mooie dagen te beleven tussen al het groen.

Tesse van der Pasch

Hey! Mijn naam is Tesse en overal waar ik kom ga ik graag de natuur in.


Ik vind het prachtig om de natuur te zien wanneer het helemaal opbloeit, of wanneer je gedurende de herfst naar buiten gaat en alle bladeren een andere kleur krijgen, geweldig!


Op 7 November help ik mee gedurende de Nature Impact Days. Samen helpen we de natuur dan een handje en zorgen we ervoor dat iedereen kan gaan genieten van de natuur in jouw omgeving. Zie ik jou daar ook?

Melissa de Raaij

Ik ben een creatieve en positieve 'doenende denker' met passie voor duurzaam-heid, gelijkheid en innovatie.


Al van jongs af aan heb ik een liefde voor bossen en alle plantjes en beestjes die daar te vinden zijn. Altijd als we gingen kamperen, bleef ik het liefste achter met alle nieuwe schatten die ik had gevonden.


Door verstedelijking, digitalisering en ons drukke bestaan is er voor veel mensen een kloof ontstaan tussen henzelf en de natuur. The Nature Impact Days zijn een perfect moment om die kloof te dichten!

Lineke Hiemstra

Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door de natuur: National Geographic won het altijd van Nickelodeon, en een boswandeling vond ik interessanter dan een speelpark.  


Nog steeds laat ik me graag inspireren door de natuur. We delen deze planeet met zoveel bijzondere planten en diersoorten... ik blijf me verbazen over hun intelligentie, speelsheid en survival skills.  


De activiteiten van de Nature Impact Days bieden unieke kansen voor jou en mij om samen de Nederlandse natuur een boost te geven, en tegelijkertijd iets nieuws te leren en plezier te hebben! Ik zie je daar :)

Marlinda Bauer

Hoi! Ik ben een werktuigbouwkunde studente met een groen hart uit Delft. Van jongs af aan heb ik altijd een liefde en bewondering voor alles wat leeft.


Vele vakanties in de bergen en wandelingen in de buitenlucht hebben hier aan bijgedragen. Nu hoop ik bij te kunnen dragen aan het bevorderen van de biodiversiteit met de Nature Impact Days.


De natuur kan onze hulp hard gebruiken. Draag jij ook een steentje bij? Hopelijk zie ik je dan!

Anouk Vegter

Hoi! Ik ben Anouk, vorig jaar afgestudeerd aan de onderzoeksmaster Sustainable Development en net werkend en wonend in Amsterdam. 


De natuur is voor mij thuiskomen, met als favoriete natuurplek in Nederland het Friese Alde Faenen gebied in Eernewoude.


In deze gekke tijd waarin we leven, zowel door global climate change en door corona, is het belangrijker dan ooit dat er meer aandacht is voor de natuur. Door mee te mogen helpen aan het opzetten van een campagne hiervoor, hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen. Help jij ook mee?

Marijke Dekker

Ik ben een ondernemend stadsmeisje wonend in Amsterdam, die de rust en schoonheid van de ongerepte natuur pas ontdekt heeft.


Ik houd van het ontdekken van nieuwe onbekende plekken en sinds kort ook als het gaat om de natuur in NL. Natuur is namelijk een bron van inspiratie en rust, naast de bron van ons bestaan ;).


Aangezien het steeds slechter gaat met de natuur, wil ik nu in actie komen. Het organiseren van de Nature Impact Days is voor mij een manier om iets terug te doen voor het milieu!

Kim Fransen

Als klein meisje genoot ik er al van om in de natuur te zijn. Ik word dan ook heel blij dat ik nu mijn creativiteit en opgedane kennis uit mijn design studie kan inzetten voor een duurzamer en groener Nederland.


De natuur heeft zoveel moois in zich dat je nooit uitgekeken raakt. Het heeft de kracht dat je even alles achter je kan laten en kan genieten waar je nu bent.


Verandering begint bij jezelf met kleine stapjes. als we samen kleine stapjes zetten kunnen we het verschil maken.