Ik wil graag meedoen met de Nature Impact Days, maar ik val buiten de leeftijdscategorie. Is dat een probleem?


We richten ons met deze campagne op de doelgroep jongeren omdat zij op dit moment zijn ondervertegenwoordigd in het groene vrijwilligerswerk, en wij hen graag meer in contact willen brengen met vrijwilligerswerk in de natuur.


Maar voor ons is iedere vrijwilliger belangrijk. Mocht u geïnteresseerd zijn in het doen van groen vrijwilligerswerk, maar niet vallen binnen de leeftijdscategorie, verwijzen wij u graag door naar de Natuurwerkdag. Tijdens de Natuurwerkdag kunt op meer dan 500 locaties in heel het land kennismaken met klussen in de natuur. De Natuurwerkdag is dit jaar op 4 en 5 november en is toegankelijk voor alle leeftijden.


Daarnaast kunt op de Groene Klussenbank van De Groene Motor op zoek gaan naar groen vrijwilligerswerk bij u in de buurt. De groene klussenbank bevat klussen door heel Zuid-Holland en wordt dagelijks geüpdatet. 

Ik wil graag deelnemen aan een klus. Kan ik mijn kind(eren) meenemen?


Wanneer u wilt deelnemen aan een klus en ook uw kind(eren) wilt meenemen, willen wij u vragen na aanmelding een kort berichtje te sturen. In overleg met de organisatie waar u zich heeft aangemeld, kunt u dan kijken wat mogelijk is.

Kan ik ook alleen komen?


Absoluut! Onze ervaring is dat veel mensen alleen komen. Op elke locatie starten we daarom met een kort kennismakingsrondje, waarna we met elkaar aan de slag gaan. Voel je dus zeker niet bezwaard om alleen te komen.

Moet ik ervaring hebben met werken in de natuur om mee te doen?


Nee hoor, dat is niet nodig. De Impact Days zijn juist bedoeld om op laagdrempelige wijze kennis te maken met werken in de natuur. Wees daarom welkom!